home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A gyermekmosolyért
GME
2014.10.14.
LXIX. évf. 42. szám
A gyermekmosolyért

A gyermekhét alkalmából a szabadkai J. J. Zmaj iskola Gyermekszövetségének vezetősége az idén is gazdag programot állított össze.

Október második hetén megszervezték a kisállatok kiállítását, rajzversenyt tartottak, sportvetélkedőt osztályok, illetve tanárok és diákok között, gyermekvásárt, Mutasd meg, mit tudsz! vetélkedőt, frizurakészítést, zumbát. A nagyszünetekben zene szólt. A felsősök egy napra átvették az „irányítást”, és ők tartottak órákat. Az elsősöket ünnepélyes keretek között vették fel a Gyermekszövetségbe. Az iskola vendégül látta a híres élsportolót, Mestert Gyulát is. A diákparlament javaslatára a hét minden napjának külön színe volt, és az adott napon meghatározott színű ruhát illett a tanulóknak magukra ölteniük. Így hétfőn pirosban, kedden sárgában, szerdán rózsaszínben vagy lilában, csütörtökön kékben, pénteken pedig fehérben érkeztek a diákok, valamint a tanítók, tanárok zöme is.

Minden gyermekmosoly mögött ott a család — volt az idei gyermekhét mottója a szerbiai, ezáltal a szabadkai iskolákban is.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..