home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
A csókaiakat is érdeklik a pályázási lehetőségek
(Tha)
2016.02.12.
LXXI. évf. 6. szám
A csókaiakat is érdeklik a pályázási lehetőségek

Lakossági fórumot tartottak Csókán, amelynek témája a magyarországi gazdasági támogatásra kiírt pályázati lehetőségek ismertetése volt. A tájékoztató időpontjában zsúfolásig megtelt a csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület nagyterme.

Az eseményen Erdély Lenke, a VMSZ elnökségének tagja, Ceglédi Rudolf, a VMSZ alelnöke, Molnár Viktor, tartományi mezőgazdasági segédtitkár és Szegedinszki Krisztián, a Prosperitati Alapítvány zentai koordinátora vett részt, a házigazdákat Balázs Ferenc polgármester és Kormányos László, a Művelődési és Oktatási Központ igazgatója képviselte.

Molnár Viktor elmondta, az első körben tíz pályázat segítségével egy milliárd forintot, vagyis 360 millió dinárt osztanak szét. A már kiírt pályázatok közül hat mezőgazdasági jellegű, három a kisvállalkozókat célozza meg – eszközbeszerzésre, a turizmus fejlesztésére, új szabványok, EU-s standardok bevezetésére --, egy pedig azoknak a házaspároknak, illetve élettársi közösségben élő fiataloknak szól, akik házat szeretnének vásárolni. A lényeges feltételek és követelmények részletezése mellett elhangzott, hogy a projektumok beadási határideje március elsején kezdődik és 31-éig tart. Csóka és Ada község polgárai a hamarosan megnyíló zentai irodához tartoznak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..