home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A civil szervezetek részesültek támogatásban Topolyán
Talpai Lóránt
2023.03.28.
LXXVIII. évf. 12. szám
A civil szervezetek részesültek támogatásban Topolyán

Számos pályázó írta alá a civil szervezetek támogatásáról szóló szerződést Topolyán, a községi képviselő-testület nagytermében.

Szatmári Adrián, Topolya község elnöke a támogatási szerződések kapcsán elmondta, hogy a nagyberuházások mellett természetesen az idén is jutott pénz a civil szervezetek, a sportegyesületek és a helyi közösségek támogatására is. A nyertes pályázók több mint 22 millió dinárra pályázhattak. Ezen szervezetek többnyire hagyományápolással, kulturális rendezvények szervezésével, szociális és gyermekvédelemmel, környezetvédelemmel, gazdaság- és vállalkozásfejlesztéssel, tűzvédelemmel, valamint mezőgazdasággal foglalkoznak. Emellett támogatásban részesült még a monográfia-, könyv- és lapkiadás, valamint a vallási tevékenység is.

A szerződések aláírása előtt a községi elnök hangsúlyozta, hogy a civil szervezetek által életre hívott rendezvények rendkívül fontos összetartó erővel bírnak, és nagymértékben hozzájárulnak Topolya község fejlődéséhez. Az idén összesen 145 projektum részesült támogatásban.

Fényképezte: Talpai Lóránt

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..