home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
A Zentai Magyar Kamaraszínház lesz a díszvendég Kisvárdán
2022.04.25.
LXXVII. évf. 16. szám
A Zentai Magyar Kamaraszínház lesz a díszvendég Kisvárdán

2022. június 24-e és július 2-a között rendezik meg a Magyar Színházak 34. Kisvárdai Fesztiválját. Az eseményre a Zentai Magyar Kamaraszínház a fesztivál díszvendégeként három produkcióval érkezik. A középiskolások által minden évben várt workshopot ezúttal Balázs Zoltán színész-rendező vezeti, előadásokkal készülnek a határon túli színészhallgatók, és fellép a kárpátaljai, beregszászi társulat is.

Az idei év díszvendége a törekvő, fiatal és tehetséges Zentai Magyar Kamaraszínház – adta hírül a www.szinhaz.online portál. Tamási Áron (1897–1966) halálának 55. évfordulója alkalmából a Soproni Petőfi Színházzal vitték színre az Ördögölő Józsiás című tündérjátékát Szarka Gyula kitűnő zenéjével, Pataki András rendezésében. A produkció a felnőttek, a gyermekek és a szakmai közönség számára is egyaránt figyelemreméltó. A járvány miatt nem érkezett meg tavaly Zentáról Kisvárdára Goldoni: A fogadósnő című előadása, de idén ezt is láthatja a közönség. Mirandolinát Székely Bea játssza, aki nemrégiben bemutatkozott egy monodrámával is. Alessandro Baricco: Novecento című darabjával, Táborosi Margaréta rendezésében versenyen kívül lép fel a fesztiválon.

Forrás: www.szinhaz.online


Fotó: Zentai Magyar Kamaraszínház

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..