home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
A Vajdasági Baráti Egyesület is gyűjtött Páger Anita részére
2023.07.25.
LXXVIII. évf. 29. szám
A Vajdasági Baráti Egyesület is gyűjtött Páger Anita részére

„Tele a szívünk, hogy ennyi jó ember van, akik segíteni szeretnének!

A Vajdasági Baráti Egyesület által meghirdetett gyűjtésre 820 ezer forint érkezett be az egyesület tagjaitól és további 204 ezer forint a szimpatizánsainktól, így összesen 1 millió 24 ezer forintot sikerült összegyűjtenünk Páger Anitának, hogy ismét járni tudjon!

Anita sokan hiszünk benned, sikerülni fog!” – olvashatjuk az egyesület Facebook-oldalán.

Az első időpontra – amely május 27-én járt le – nem gyűlt össze elegendő pénz a muzslyai Páger Anita thaiföldi műtétjére, de az ázsiai klinikától újabb lehetőséget kapott. Ha augusztusig meglesz a mintegy16 millió dinár, akkor egy hónap után már mehet a műtétre. Ehhez persze szüksége van minden jó szándékú ember további segítségére.

Anita műtétjére gyűjtés folyik a Budi human jótékonysági alapítvány keretében is, ahova az 1425-ös kódot kell elküldeni sms-ben, a 3030-as számra. Minden hívás, minden adomány segít Anitának abban, hogy egy napon önálló életet élhessen.

Emellett a Facebookon a Vajdasági Jótékonysági Licit csoportban is segíthetjük Anitát, ha licitálunk a támogatására felajánlott tárgyakra.

Forrás: Facebook, Magyar Szó

Kapcsolódó cikkek
Közlemény
Összegyűlt a pénz Páger Anita műtétjére
2023.09.01.
LXXVIII. évf. 35. szám
Páger Anita Facebook-bejegyzésében közölte, összegyűlt a pénz a műtétjére.  A további rehabilitációhoz sz…
Bővebben
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..