home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
A VMÚE idei díjazottjai
(Tha)
2023.03.11.
LXXVIII. évf. 10. szám
A VMÚE idei díjazottjai

Írott sajtó kategóriában Fehér Márta, a Hét Nap munkatársa az Év Újságírója

Odaítélte idei szakmai elismeréseit a fennállásának huszadik évfordulóját ünneplő Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete. A szakmai szervezet ezúttal is több kategóriában díjazta a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó újságírókat, szerkesztőket, illetve szerkesztőségeket.

Az Év Pályakezdő Újságírója díjat ezúttal két fiatal kolléga, Fice Tímea, az Újvidéki Rádió szerkesztő-műsorvezetője és Horváth Attila, a Magyar Szó újságírója érdemelte ki. Az Év Újságírója díjjal elektronikus média kategóriában Bartus Bella, a Pannon Televízió főszerkesztő-helyettese, a Vidékünk című műsor szerkesztője, írott sajtó kategóriában pedig Fehér Márta, a Hét Nap újságírója szakmai teljesítményét ismerték el. A Szórványdíjat ezúttal a Pannon RTV Dél-Bánát ízei című hagyományőrző gasztronómiai műsorának ítélte oda az újságíró-egyesület elnöksége. A VMÚE Életműdíjával Kecskés Istvánt, a Magyar Szó nyugalmazott újságíróját tüntették ki. Médiadíjat kap a fennállásának 70. évfordulóját ünneplő Mézeskalács gyermeklap.

Gratulálunk a díjazottaknak!

A Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete a díjátadó gálát a tervek szerint március 31-én, 18 órai kezdettel tartja meg a Zentai Magyar Kamaraszínházban, ahova a szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..