home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A VMSZ hét államtitkára
Pannon RTV
2020.11.17.
LXXV. évf. 46. szám
A VMSZ hét államtitkára

A Vajdasági Magyar Szövetség és a Szerb Haladó Párt pénteken írta alá a koalíciós megállapodást.

A magyar pártnak hét államtitkári hely jutott, ebből három pozícióra olyan személyeket javasol Pásztor István, akik eddig is ezt a posztot töltötték be. Eszerint Juhász Attila a mezőgazdasági, Vicsek Annamária az oktatási, valamint Vickó Ferenc az egészségügyi minisztériumban kapna újbóli megbízatást. A másik négy minisztérium újnak számít – magyarázta a VMSZ elnöke a Pannon TV Közügyek című műsorában. Építésügyi államtitkárnak Lálity Urbán Emesét, igazságügyinek Nyilas Mihályt, míg környezetvédelmi államtitkárnak Jaksa Róbertet, pénzügyinek pedig Kerekes Józsefet javasolják a posztra.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..