home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
A VM4K az egész vajdasági magyar kulturális életet érintő felmérést és kutatást végez
2022.02.24.
LXXVII. évf. 8. szám
A VM4K az egész vajdasági magyar kulturális életet érintő felmérést és kutatást végez

A Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ a szakmai és közélet aktív szereplőjeként a kulturális kapcsolati háló(zat) vizsgálatával is foglalkozik

Ennek keretében a VM4K a 2022-es év első felében az egész vajdasági magyar kulturális életet érintő felmérést és kutatást végez, melynek célja az első vajdasági magyar kulturális stratégia elfogadása óta eltelt 10 év eredményeinek; az eltelt időszakhoz viszonyítva a kulturális színtér jelenlegi helyzetének, igényeinek feltérképezése; valamint a közösségben megvalósuló intézményi és egyéb viszonyrendszerek változásának, a változási fázisok (át)alakulásának vizsgálata. A kutatás keretében a vajdasági magyar kulturális élet értékteremtő, örökségvédelmi és hagyományőrző intézményei, egyesületei, civil szervezetei részére március elején adatlapok/kérdőívek kerülnek kiküldésre. A kérdőívek és adatlapok feldolgozását követően kapott elemzést a VM4K nyomtatott formában is megjelenteti, illetve szakmai kerekasztal keretében is megvitatja – annak reményében, hogy ez is segíteni fogja a kulturális színtér szereplőinek munkáját céljaik és fejlesztési törekvéseik megvalósításában. Ezúton is felkérjük a felmérésben résztvevőket, hogy a kísérő szövegben megadott határidőn belül küldjék vissza a kitöltött adatlapot/kérdőívet és adatkezelési nyilatkozatot.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..