home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A Tiszavirág győzelme
Tóth Tibor
2012.10.17.
LXVII. évf. 42. szám

Városnapi regatta Zentán

Közelmúltban a zentai Tiszavirág Kajakklub szervezésében került sor a városnapi regattára, melyen hat hazai (Tiszavirág, Becse, újvidéki Liman, magyarkanizsai Testvériség, palánkai Sintelon, törökkanizsai Obilić) és egy magyarországi (szegedi Démász) klub mintegy 140 versenyzője vett részt. A nagy érdeklődésre számot tartó regattán huszonhét futamot rendeztek, az összesített győzelmet pedig a helybeli Tiszavirág szerezte meg 69,75 ponttal, a Becse (53), a Liman (40), a Testvériség (40), a Sintelon (29,5), a Démász (20,5) és az Obilić (4,75) előtt. A zentai klub 8 arany-, 6 ezüst– és 11 bronzérmet szerzett, s ezzel fölényesen áll az összesített eredménylista élén. Fehér Csaba, a Tiszavirág Kajakklub edzője elmondta, hogy az idei regatta nemcsak színvonal, hanem tömegesség tekintetében is felülmúlta a tavalyit.
— Kitűnő futamokat láthattunk a pionír, a serdülő és az ifjúsági korosztályban is. Külön öröm számomra, hogy a versenyre a palánkai Sintelon a legerősebb összeállításban érkezett, itt volt a K-2-ben ifjúsági Európa-bajnok Simo Boltić, Marko Dragosavljević egység is. A minikajakosok versenye nemcsak vízen, hanem szárazföldön is zajlott, hiszen a vízre szállás előtt különböző ügyességi versenyszámokat rendeztünk számukra — mondta az edző.
A klubban már készülnek a hamarosan megrendezendő évzáróra, majd egy kis pihenés után megkezdődik az alapozás a következő idényre.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..