home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A Szabadkai Rádió hivatalosan is — magáncég!
Hét Nap
2016.09.01.
LXXI. évf. 35. szám

Ezt az információt 2016. 08. 31-én a 15 órai híradásában jelentette be az idén 48 éves médiaház, Vajdaság egykoron leghallgatottabb magyar rádiója.

A Szabadkai Rádió közleménye: A Szerbiai Cégnyilvántartó Ügynökség egy hosszú magánosítási folyamat befejezéseként hivatalosan is közzétette, hogy bejegyzett egy új gazdasági szubjektumot „Radio Subotica – Szabadkai Rádió” néven, amely korlátolt felelősségű társaságként (kft.) fog majd működni. Médiaházunk ezentúl 8 volt dolgozónk tulajdonában van, akik a tulajdonrészt azután kapták meg, hogy a privatizáció első két fordulójában nem jelentkezett érdeklődő befektető, aki megvásárolta volna a Szabadkai Rádiót. Az állam a részvényalapban megtartott 0,001 (egy ezrelék) tulajdonrészt, s így valójában a médiaháznak most 9 tulajdonosa van. Az új, hivatalosan ma bejegyzett cég biztosítja az üzletviteli kontinuitást és az alapítói dokumentumok alapján, mint jogutód, átveszi a közvállalat minden korábbi kötelezettségét és jogait. Hallgassanak bennünket, mi továbbra is az Önök rádiója vagyunk! Szabadkai Rádió – 104.4 MHz

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..