home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
A Rudics utcában csak gyalogosan lehet közlekedni
2024.04.19.
LXXIX. évf. 16. szám
A Rudics utcában csak gyalogosan lehet közlekedni

Lezárták az autósok előtt a szabadkai Rudics utcát, amelyen kizárólag gyalog lehet közlekedni a következő napokban. A város központjában található utcában április 17-e és 23-a között a fővezeték megsérülése miatt vízvezeték-javítási munkálatok zajlanak, amelyek a probléma súlyossága miatt hosszabb ideig tartanak.

Két hete történt, hogy bokáig érő víz lepte el a belvárosi Rudics utcát. Az illetékesek már aznap éjjelre intézkedtek, így hamar rendeződött a vízszolgáltatás. Mivel egy fővezeték sérült meg, az útszerkezet alaprétegét is vissza kell állítani.

A jelenlegi gondot a vízvezeték elöregedése okozhatta, ami a Rudics utca esetében a 60-70-es évekre nyúlik vissza.

A Vízművek számos fejlesztést megvalósít a 2024 és 2026 közötti időszakban. Többek között Csantavéren, Bajmokon, Palicson és Szabadkán a Zorka, illetve a Makkhetes Helyi Közösségekben is bővül az ivóvízhálózat.

Forrás: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..