home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A Prezi, újszerű online prezentációk
2018.02.09.
LXXIII. évf. 6. szám
A Prezi, újszerű online prezentációk

Szeretne látványos prezentációkat készíteni és hatékonyabbá tenni szervezete marketingjét? Szeretné megismerni a jó prezentáció tartalmi és technikai elemeit? Érdekli a PREZI program használata?

Amennyiben a feltett kérdésekre IGEN a válasz, jelentkezzen A Prezi, újszerű online prezentációk című ingyenes képzésünkre, amely előadója dr. Námesztovszki Zsolt.

Időpont: 2018. 02. 17. (szombat) 9.00 óra

Helyszín: Szabadka, Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar (Strossmayer utca 11.)

A képzés programja:

A Prezi, újszerű online prezentációk  2018. 02. 17. (MTTK, Szabadka)
Idő Előadás
9.00—10.30 Ismerkedés a Prezivel, a Prezi technikai lehetőségei
10.30—10.45 SZÜNET
10.45—12.15 Grafikus elemek bemutatása, egyszerű képmanipuláció
12.15—13.15 EBÉD
13.15—15.15 Egyéni munka, saját prezentáció elkészítése


A képzésre kérjük, hogy mindenki hozzon 10 darab fényképet szervezetéről digitális formában, és egy rövid bemutatkozó szöveget, valamint bármilyen más olyan szervezeti anyagot, amely alkalmas az Ön szervezetének digitális bemutatására. Ezeket a szervezetről szóló egyéni prezentáció készítésekor fogják felhasználni.

Jelentkezni e-mailben a cisz@tippnet.rs e-mail címen lehet.

Jelentkezése során kérem, adja meg a következő adatokat: név, telefon, szervezet neve, település, e-mail cím, útiköltség-térítésre való igényét, valamint azt is írja meg, szükség esetén tud-e hozni magával laptopot (ez utóbbi nem feltétele a részvételnek).

Jelentkezési határidő: 2017. február 13.

A létszám korlátozott, a bejelentkezési sorrendet vesszük figyelembe a Cisz tagjainak előnyben részesítése mellett. Minden szervezetből többen is jelentkezhetnek, de elsődlegesen az „egy szervezet, egy ember” elv alapján töltjük föl a létszámot, a többieknek csak az esetlegesen megmaradó szabad helyeket tudjuk fölkínálni. Célszerű olyan személyt választani, aki majd a szervezetben várhatóan maga is tudni fogja a tanfolyamon tanultakat alkalmazni és továbbadni.

A vidéki résztvevőknek útiköltséget térítünk. Ezt az igényüket kérem, jelezzék jelentkezéskor. Az ebéd minden résztvevő számára ingyenes.

Az útiköltség térítéshez szükséges dokumentumok: személyi igazolvány, forgalmi engedély, bankkártya fénymásolata, tankolásról szóló készpénzszámla a Vajdasági Magyar Civil Szövetség nevére. (A készpénzszámlához szükséges adatokat e-mailben továbbítjuk.)

A képzés a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásának köszönhetően ingyenes.

A képzés támogatója a Nemzeti Együttműködési Alap.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..