home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A Paulinumba iratkozók figyelmébe
2020.06.22.
LXXV. évf. 24. szám
A Paulinumba iratkozók figyelmébe

A Paulinum egyházi alapítású és államilag elismert gimnázium, melyet a rendszerváltás után, 2004-től az állam kiegyenlített a többi gimnáziummal az országban. Azóta többször voltak iskolareformok, változtatások a tanrenddel kapcsolatban, melyekhez az intézménynek alkalmazkodnia kellett.

Megbeszélések után az oktatási minisztérium az idei évtől ismét megerősítette a Paulinum hivatalos működését és az akkreditált tananyagot. Ez megtalálható Szerbia hivatalos lapjának második számában: „Sl. glasnik RS — Prosvetni glasnik”, br. 2/2020. Az iskola klasszikus irányzatú, nyelvi gimnázium. A hangsúly a nyelveken van, a klasszikus kultúrán, a történelmen és a hittanon.

Az intézménybe nemcsak azok a fiúk és lányok jelentkezhetnek, akik a gimnázium után filozófiai-teológiai tanulmányokat szeretnének folytatni, hanem azok is, akik az érettségi után bármely főiskolára vagy egyetemre kívánnak felvételizni. A szakképzett tanári kar arra törekszik, hogy minél nagyobb tudást nyújtson a tanulóknak, miközben az intézet a keresztény értékekre nevel.

A gimnáziumba ugyanazokkal az okmányokkal kell beiratkozni, mint bármely más középiskolába.

Jelentkezni munkanapokon 8 és 13 óra között lehet.

Elérhetőségek:

Tel./fax: 024/555-340

E-mail: paulinum@tippnet.rs

Weboldal: www.paulinum.edu.rs

Előzetes egyeztetés után bármikor be lehet menni az intézménybe, hogy az érdeklődők megismerjék az iskolát, a nevelési módszereket.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Paulinum gimnázium.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..