home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A Paulinumba iratkozók figyelmébe
2016.05.27.
LXXI. évf. 21. szám

A Paulinum Püspökségi Klasszikus Gimnázium és Szeminárium (Kollégium) vezetősége értesíti az intézmény iránt érdeklődőket, hogy a gimnáziumba, valamint a szemináriumba (kollégiumba) az első iratkozási időszak a kisérettségi vizsga után kezdődik és július elejéig tart.

A Paulinum egyházi alapítású és elismert oktatási intézmény. Az iskola klasszikus irányzatú nyelvi gimnázium. A hangsúly a nyelveken van, a klasszikus kultúrán, a történelmen és a hittanon. Az érettségi után bármely főiskolára vagy egyetemre lehet felvételezni. A szakképzett tanári kar arra törekszik, hogy minél nagyobb tudást nyújtson a tanulóknak, az intézet viszont keresztény értékekre nevel.

A gimnáziumba ugyanazokkal az okmányokkal kell beiratkozni, mint bármelyik más középiskolába. Jelentkezni munkanapokon 8 és 14 óra között, de előzetes egyeztetés alapján természetesen más időpontban is lehetséges.

Elérhetőségek:

Paulinum Püspökségi Klasszikus Gimnázium és Szeminárium (Kollégium)
24000 Szabadka
Szent Teréz tér 2.
Tel./fax: 024/555-340
E-mail: paulinum@tippnet.rs
 
Minden érdeklődőt szeretettel vár a Paulinum gimnázium.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..