home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
A Paramore és Charlie Puth újdonsága
2022.11.04.
LXXVII. évf. 43. szám
A Paramore és Charlie Puth újdonsága

Paramore: This Is Why — Charlie Puth: Loser

Paramore: This Is Why

Megérkezett végre a Paramore vadonatúj felvétele, a This Is Why. Emellett tett egy fontos bejelentést is, mely szerint jövőre megérkezik a sorban hatodik stúdiólemez, mely szintén a This Is Why címet kapja.

A Hayley Williams, Zac Farro és Taylor York által alkotott nashville-i trió ezzel az újdonsággal végre hivatalosan is visszatért a globális pandémia okozta kényszerszünetből. A This Is Why kellőképpen friss, az eddigiektől különböző zenei hatásokból táplálkozik, de természetesen Hayley énekstílusa és a lágy, mégis ütemes gitár továbbra is hozza a Paramore-hangzást.


Fotó forrása:billboard.com

Williams ezt mondta az újdonságról: „A This Is Why volt az utolsó track, melyet a korongra írtunk. Hogy őszinte legyek, eléggé belefáradtam a dalszövegírásba, de Taylor végül meggyőzött, hogy dolgoznunk kell ezen az utolsó ötleten. Végül az egész anyag címadó dala jött ki belőle. Összefoglalja a nevetséges érzelmek tömkelegét, az életben maradás hullámvasútját 2022-ben, az elmúlt három-négy évre reflektálva. Azt hinné az ember, hogy egy bibliai méretű világjárvány után, haldokló bolygónk közelgő végzetét nézve az emberiség mélyen magában megtalálta kedvesebb és empatikusabb énjét.

A videóklipet Brendan Yates, a Turnstile zenekar énekes-billentyűse rendezte, és Malibuban forgatták. „Nagyon izgalmas volt Brendannel együtt dolgozni. Egy ideje ismerem a srácokat, és annyira lelkes voltam, hogy a világunk így ütközik. Fantasztikus rokonság van aközött, ahogyan a zenekaraink csinálják a dolgokat. Remélhetőleg egyszer fellépünk együtt” — mesélte Hayley.

Charlie Puth: Loser

A modern kori zeneipar egyik legérdekesebb figurája egyértelműen Charlie Puth. Azért, mert őszinte, kreatív, és hihetetlenül jól használja a social media platformokat.

Őszinte, mert tudni kell róla, hogy nemcsak magának, de más előadóknak is ír dalokat. Olyanoknak, mint Jason Derulo, Pitbull vagy Ava Max. Egy interjúban megkérdezték tőle, miért döntött úgy, hogy ő maga is elkezd énekelni és fellépni, a válasza pedig nem is lehetett volna őszintébb. Azt mondta, élvezi, amikor másoknak szerez zenét, de rövid idő alatt rájött, hogy sokkal több pénz van abban, ha magából is sztárt farag. Szóval azért tanult meg énekelni, hogy többet keressen. Ezt így elég kevesen vallják be.

És jól használja a social media platformokat, mert a nézőket, azaz a rajongókat teljesen beengedi az alkotási folyamatába. Az új korongjának első előhírnöke a Light Switch — mely azóta globális sláger lett —, egy tökéletes példa erre. Magam is végignéztem, hogy egy egyszerű kapcsolót felkapcsolva hogyan jött el számára az ihlet, végignéztem, hogyan vette fel a villanykapcsoló hangját, és mindebből hogyan alkotott egy gigaslágert. Természetesen ez csak egy példa a sok közül.

A Light Switch után végre megjelent a saját nevét viselő harmadik stúdióalbuma, a Charlie is, melyről a következőket mondta: „Ez a hanganyag a személyiségem. Mintha a hang egy fizikai létezővé vált volna.” Emellett megjelent egy új kislemeze is, a Loser, melyhez egy nagyon komoly klip is készült. A kisfilmet Phillip R. Lopez rendezte, melyben Puth egy klasszikus hollywoodi westernsztori karaktereiként jelenik meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..