home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A Palicsi Vitorlásklub első helye
Tóth Tibor
2020.10.14.
LXXV. évf. 41. szám
A Palicsi Vitorlásklub első helye

A Palicsi Vitorlásklub csapatban megnyerte a Belgrád Trófeája elnevezésű versenyt, melyet az optimista hajóosztály részére tartottak Belgrádban, a Száva egyik mellékágából kialakult tavon. A kétnapos regattán összesen 70 vitorlázó és a vitorlásiskola növendékei szálltak hajóba. A verseny első napján három futamot tartottak 2 m/s északkeleti szélben, másnap ugyanilyen erősségű, gyenge nyugati szélben egy futamot rendeztek.

Csapatban a Nenad Zakić, Aleksa Sretenović, Luka Sretenović, Molnár Bertalan, Kovács Roland, Arnold Tamás, Dudás Andrej alkotta palicsi együttes az 1. helyen végzett, egyéniben Nenad Zakić a 2., Luka Sretenović a 3. helyen a fiúk mezőnyében, Molnár Bertalan pedig a 12 év alatti fiúk korosztályában az 1., ugyanebben a korosztályban összesítettben pedig a 2. helyen zárta a regattát.

A sikeres belgrádi szereplés után Nenad Zakić a szerbiai válogatottal a szlovéniai Portorožba utazott, ahol az október 18-án kezdődő Európa-bajnokságra való felkészülés van folyamatban. A szerbiai válogatottat optimista hajóosztályban a Palicsi Vitorlásklub edzője, Dejan Zakić vezeti.

Fotók: Palicsi Vitorlásklub


 Megvalósult a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..