home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A MÖRK Magyar Óriásnyul Tenyészet rajzpályázata
2021.03.09.
LXXVI. évf. 9. szám
A MÖRK Magyar Óriásnyul Tenyészet rajzpályázata

A Mörk Magyar Óriásnyúl Tenyészet pályázatot hirdet Magyarország területén és határvidékein, általános iskolában tanuló diákok számára.

Pályázati felhívásunk kiemelt célja a Magyar Óriásnyúl létjogosultságának népszerűsítése, őshonos, eleven nemzeti örökségünk védelme, orientálása. Ugyanakkor a népies szellemiségben alkotott meséknek, verseknek és rajzoknak a pályázatnak köszönhetően közösségépítő ereje is van, ezért fontos számunkra, hogy a szórvány településeket is megszólítsuk és erősítsük a magyar közösségeket identitásukban, a magyar kultúra és nemzeti érték iránti szeretetükben.

A tanulók, az alábbi kategóriákban pályázhatnak:

  • vers
  • mese
  • rajz

Mindhárom pályázati kategória középpontjában a Magyar Óriásnyúl jelenítődjék meg, népies formában.

Egy-egy gyermek mindegyik kategóriában nevezhet, akár több pályamű benyújtásával is. A rajzok készítésekor bármilyen technika alkalmazható, tetszőleges lapmérettel. A mesék/versek készülhetnek illusztrációkkal vagy anélkül egyaránt.

A virológiai helyzet miatt a rajzpályázatokat kérjük lefotózva (akár mobiltelefonnal) vagy szkennelve megküldeni, a verseket, meséket pedig lehetőség szerint PDF formátumban, de a kézzel írt és lefotózott/szkennelt anyagokat is elfogadjuk.

Minden beadandó pályázatot külön! kérünk megküldeni a kategóriákhoz tartozó e-mail címre!

  • vers@magyaroriasnyul.hu
  • mese@magyaroriasnyul.hu
  • rajz@magyaroriasnyul.hu

Elektronikus levélben a nyertesek kiértesítése érdekében szükséges feltüntetni a pályázó gyermek nevét, életkorát, kapcsolattartó telefonos elérhetőségét és a Hozzájáruló Nyilatkozatot. (weboldalunkról letölthető)

Pályázatok beküldési határideje: 2021. április 4. 00:00 

Az eredményhirdetés várható ideje:  2021. május 

Nyereményátadás: eredményhirdetést követően egyeztetés alapján futárszolgálattal illetve személyesen.

Még több információ ITT olvasható.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..