home 2023. február 06., Dóra napja
A Mikulás postaládája Hajdújáráson
2022.12.02.
LXXVII. évf. 48. szám
A Mikulás postaládája Hajdújáráson

A Mikulás postaládája Hajdújáráson található a Prvomajska utca 27. előtt. Oda lehet bedobni vagy postázni a neki szánt levelet vagy rajzot.

A Kolibri a Családokért Egyesület felhívásban fordul a szülőkhöz, nagyszülőkhöz, illetve mindazokhoz, akik meglepetést szeretnének szerezni. Ebben a következő olvasható: Kérünk titeket, segítsétek a Mikulás munkáját azzal, hogy megírjátok nekünk a gyermek életkorát, testvére, barátja, barátnője nevét, hol lakik, és miért illeti dicséret.

Ezeket a tudnivalókat mellékeljétek nekünk ahhoz a rajzhoz vagy levélhez, amelyet a gyermeketek küld a Mikulásnak. Segítségetekkel a Nagyszakállú személyre szóló(bb) levelet tud fogalmazni, természetesen aláírva és az „Északi-sarkon feladott” bélyegzővel ellátva.

A gyermek a rajzért vagy a levélért cserébe Jó gyerek tanúsítványt kap, amely igazolja, hogy felkerült a Mikulás által összeállított jó gyerekek listájára.

A tanúsítványhoz és a levélhez a hozzájárulás egy gyermeknél 500 dinár, testvérek esetében 800 din, három gyermeknél 700 dinár.

A cím: Mikulás, Prvomajska 27. 24414 Hajdújárás (Hajdukovo)

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Mozaik rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..