home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
A Magyar Nemzeti Tanács 2021–2022. évi demonstrátori ösztöndíjpályázata
MNT
2021.07.16.
LXXVI. évf. 28. szám
A Magyar Nemzeti Tanács 2021–2022. évi demonstrátori ösztöndíjpályázata

A Magyar Nemzeti Tanács elnöke meghirdeti a következő pályázati felhívást a Magyar Nemzeti Tanács 2021—2022. évi demonstrátori ösztöndíjpályázatára

I. A PÁLYÁZAT FELTÉTELEI

A Magyar Nemzeti Tanács demonstrátori ösztöndíjrendszeréről szóló határozata alapján az a személy pályázhat a Magyar Nemzeti Tanács 2021—2022. évi demonstrátori pályázati felhívására, aki az alábbi feltételek mindegyikének eleget tesz:

  • a Szerb Köztársaságban akkreditált szakfőiskolai, illetve akadémiai alapképzés hallgatója;
  • a pályázati felhívás idejére eső akadémiai évben a pályázat benyújtásakor legalább 37 kreditpontot ért el;
  • magyar nyelven végezte általános és/vagy középiskolai tanulmányait;
  • nyilatkozik arról, hogy diplomázása után legalább 3 (három) évig Szerbiában fog dolgozni lehetőség szerint a tanulmányai során szerzett képesítésnek megfelelő munkakörben;
  • aki az adott intézmény egyik szakoktatójának ajánlásával rendelkezik;
  • aki kimagasló teljesítményt ért el tanulmányi, kutatói, közösségépítő vagy demonstrátori tevékenységében;
  • aki szándéknyilatkozatban vállalja, hogy e határozat rendelkezéseivel összhangban segíti az elsőéves hallgatók tanulmányait, illetve beilleszkedését.

A pályázatok beadási ideje: 2021. július 15. — szeptember 15-e 14 óra.

II. A KIOSZTÁSRA KERÜLŐ ÖSZTÖNDÍJAK SZÁMA ÉS NAGYSÁGA

E pályázati kiírás alapján kiosztásra kerülő ösztöndíjak száma: 70.

Az ösztöndíjak havi összegének pontosítására a Tanáccsal megkötendő szerződésben kerül sor a Tanács demonstrátori ösztöndíjrendszeréről szóló határozatának rendelkezései szerint. A hallgató a szerződés aláírásával szerez jogot az ösztöndíj folyósítására.

III. A PÁLYÁZÁS MÓDJA

A pályázatot kizárólag a Magyar Nemzeti Tanács által közzétett formanyomtatványokon lehet beadni. A pályázati kérelmet két eredeti példányban, a három nyilatkozatot pedig egy-egy eredeti példányban kell benyújtani zárt borítékban.

A pályázati kérelmet elektronikus formában kell kitölteni és rögzíteni. A pályázati űrlap regisztráció útján érhető el. Regisztrálni a breki.mnt.org.rs oldalon lehet.

A teljes pályázati dokumentáció (a formanyomtatványokkal együtt) 2021. július 15-étől tölthető le a Magyar Nemzeti Tanács (www.mnt.org.rs) Hivatalos Honlapjáról.

A pályázatokat magyar nyelven kell benyújtani.

 

A pályázatok átadásának végső határideje: 2021. szeptember 15-e 14 óra.

A pályázatok zárt borítékban, személyesen adhatók le a CMH információs irodáiban.

IV. A PÁLYÁZATOK ELBÍRÁLÁSA

A határidőn belül beadott pályázatok A Magyar Nemzeti Tanács demonstrátori ösztöndíjrendszeréről szóló határozat alapján kerülnek elbírálásra és rangsorolásra. A határozat szövege letölthető a Magyar Nemzeti Tanács Hivatalos Honlapjáról. (www.mnt.org.rs).

A pályázatok elbírálásával kapcsolatos eljárást a Tanács Hivatala folytatja le.

A pályázati eredményként meghirdetésre kerülő jogosultsági rangsorról a Tanács elnöke külön határozattal dönt.

A jogosultsági rangsorról a pályázók hivatalos írásos értesítést kapnak, de az a Tanács Hivatalos Honlapján is kihirdetésre kerül.

A késve érkezett, hiányos vagy szabálytalanul kitöltött, nem a pályázó személy által aláírt, valamint a pályázat tárgyától eltérő kérelmeket a Tanács Hivatala érdemi elbírálás nélkül elutasítja.

A Tanács Hivatala, illetve az elbírálási eljárással megbízott szakmai szervezet a jelentkezőktől szükség szerint kiegészítő dokumentumokat és információt, illetve hiánypótlást kérhet a pályázati határidőn belül.

A jelentkezési űrlapot és a mellékelt dokumentumokat a Tanács nem küldi vissza.

A pályázati kiírás teljes szövege elérhető és letölthető a Magyar Nemzeti Tanács (www.mnt.org.rs) Hivatalos Honlapján.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..