home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A III. Richárd sikere Mladenovácon
2022.10.11.
LXXVII. évf. 40. szám
A III. Richárd sikere Mladenovácon

Az Újvidéki Színház idén is megnyerte az Osztatlan színház-hatás elnevezésű Színházi fesztivált Mladenovácon. A szakmai zsűri és a közönség ítélete szerint William Shakespeare: III. Richárd című előadásunk volt a legjobb – jelenti az Újvidéki Színház.

Ezt a hagyományos rendezvényt 1975-ben alapították meg, míg 2006-tól már megújult tervvel szervezik, minden évben, október első hétfőjén, egy hetes időtartammal.

William Shakespeare: III. Richárd című darabját Dejan Projkovszki rendezte. Shakespeare legkeményebb történelmi színjátéka rémísztő pontossággal fedi fel a mechanizmust, amely alig változott valamit a reneszánsz óta. A főszerepet Mészáros Árpád alakítja.

Az előadást a 18 éven felüli nézőinek ajánlja az Újvidéki Színház.

Forrás: Újvidéki Színház

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..