home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A Híd legújabb száma is felkerült a világhálóra
2021.01.04.
LXXV. évf. 53. szám
A Híd legújabb száma is felkerült a világhálóra

A Híd folyóirat Trianon-száma, benne A. Sajti Enikő, Losoncz Alpár, Mészáros Zoltán, Németh Ferenc, Orcsik Károly, Ózer Ágnes és Szénási Zoltán szövegeivel, valamint Pesti Emma képeivel, felkerült a világhálóra, és teljes egészében olvasható az alábbi linkre kattintva.

A Híd Facebook-oldalán elérhető továbbá az SZTE BTK Magyar Könyvkiadók Napja című programsorozatának részeként megszervezett online lapszámbemutató visszanézhető itt:

Valamint a Fiatal Írók Szövetségének Trianon határain című konferenciaanyaga benne egy kerekasztal-beszélgetéssel főszerkesztőnk részvételével.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..