home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A Híd legújabb száma is felkerült a világhálóra
Hét Nap Online
2020.05.23.
LXXV. évf. 21. szám
A Híd legújabb száma is felkerült a világhálóra

A Híd folyóirat harmadik, Ricz Géza képeivel illusztrált száma is felkerült a világhálóra, teljes egészében olvasható az alábbi linkre kattintva: https://bit.ly/2TvI2b9

Olvasható benne többek között Đorđe Lebović Semper idem című, a XXI. századi szerb irodalom első remekművének tartott regénye Radics Viktória által fordított részlete, a beatköltészet elemeit felhasználó Zvonko Karanović versei Benedek Miklós tolmácsolásában, valamint Lana Bastašić Európai Unió Irodalmi Díját elnyerő, Kapd el a nyulat! című regényének részlete Rajsli Emese fordításában. Nádas Péter és Danilo Kiš szöveguniverzumainak párhuzamairól, Ladik Katalin önfordításairól és Slobodan Tišma ars poeticájáról is többet tudhat meg, aki belelapoz folyóiratunk márciusi számába. A kortárs filozófia kedvelőinek pedig igazi csemegével szolgálunk: Quentin Meillassoux Ancesztralitás című tanulmányát Losoncz Márk és Sipos Balázs ültette át magyarra.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..