home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
A Fruška gora turizmusának fejlesztéséről
2023.01.18.
LXXVIII. évf. 3. szám
A Fruška gora turizmusának fejlesztéséről

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke fogadta Husein Memić idegenforgalmi és ifjúsági minisztert, akivel a turisztikai infrastruktúra fejlesztéséről és a Fruška gora kínálatáról tárgyalt.

Mirović és Memić egyetértett abban, hogy a Fruška Gora borászati, vadászati, valamint sport és rekreációs szempontból komoly lehetőségekkel rendelkezik, ezért olyan hosszútávú tervet kell kidolgozni, melynek köszönhetően önfenntartó turisztikai központ alakulhat ki.

A találkozón szóba kerültek a minisztérium és a tartományi kormány közös projektjei, elsősorban a Fruška gora turisztikai információs központ megépítése.

A tartományi kormány elnöke kiemelte, Vajdaság az elmúlt időszakban 50 kilométernyi út felújítását finanszírozta a Fruška gorán, hogy ez a fontos idegenforgalmi cél könnyebben megközelíthetővé váljon.  

A találkozón részt vett Nenad Ivanišević tartományi gazdasági és idegenforgalmi titkár és Živko Cvetković, a Fruška gora Nemzeti Park igazgatója is – olvasható az eseményről kiadott közleményben.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..