home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
A Fehér Szarvas diadala
(T. T.)
2015.02.11.
LXX. évf. 6. szám
A Fehér Szarvas diadala

A házigazda Fehér Szarvas győzelmével ért véget a 40. gunarasi kispályáslabdarúgó-torna. A két héten át tartó viadalon tizennyolc, nagyjából egyformán erős csapat vett részt, így a közönség rendkívül izgalmas, kiegyenlített párharcokat szurkolhatott végig.

A negyeddöntőkből a Szenttamás, az óbecsei Bife Tea, a hazai Fehér Szarvas és a Njegoševo (Istenáldás) csapata került az elődöntőbe. Az istenáldásiak hatalmas küzdelemben 7 : 6-ra verték az óbecseieket, a házigazdák pedig viszonylag simán, 4 : 1 arányban bizonyultak jobbnak a szenttamásiaknál. A bronzmeccsen az óbecseiek nehezen adták meg magukat, de végül kénytelenek voltak fejet hajtani a Szenttamás előtt (10 : 9). A döntő kielégítette a kisfoci szerelmesei népes táborának igényét, a két szomszédvár csatája ugyanis tartalmazta a játék minden szemet gyönyörködtető elemét. Kétszer tizenöt perc elteltével az eredményjelző 3 : 3-аs döntetlent mutatott, ezért büntetőkre került sor. A Fehér Szarvas játékosai bizonyultak pontosabbnak, úgyhogy a tornagyőztesnek járó serleg otthon maradt. A legjobb játékos, Horváth Hunor a gunarasiak soraiból került ki.

A torna legjobb játékosa, Horváth Hunor Orcsik Istvánnal, a torna fő szervezőjével

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..