home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A Dunától a Száváig – fénybeírt történetek
Martinek Imre
2018.03.25.
LXXIII. évf. 12. szám
A Dunától a Száváig – fénybeírt történetek

Belgrád. Lüktető, ezerarcú nagyváros.

Mottó: „Ha nem ismered a fákat, eltévedsz az erdőben, de ha nem ismered a meséket, eltévedsz az életben” (szibériai közmondás)


Belgrád. Lüktető, ezerarcú nagyváros. Most, hogy a Teremtő rendelkezését követve, egyre rendszeresebben fordulok meg benne, ellenállhatatlan késztetést éreztem „rejtőzködő” szépségeit is ráérősebben felkeresni. Újra felfedezni, s nemcsak meghallgatni, de az utánunk jövők számára is megörökíteni azok meséit. Fővárosi barangolásunk fotói a Duna, illetve a Száva folyó mentében keresendő vasútállomások közötti városnegyedekben, valamint a Kalemegdánon készültek. Az idei kikelet havának legelső szirombontogató idejében.


Írta és fényképezte: Martinek Imre

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..