home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
A Dal 2021 harmadik válogató
MTVA
2021.02.09.
LXXVI. évf. 5. szám
A Dal 2021 harmadik válogató

Tíz produkció versenyez az elődöntőbe jutásért

Szombaton A Dal 2021 utolsó előtti válogatóját izgulhatják végig a Duna Televízió nézői 19.35-től. A tét most is az elődöntőbe jutás. A harmadik válogató 10 produkciója közül is négy dal a zsűripontok, egy pedig a közönségszavazatok alapján csatlakozik az eddig tíztagú élmezőnyhöz.

A következő élő show-ban az alábbi produkciók mutatkozhatnak be.

A dalválasztó második válogatójában az ítészek értékelése alapján elődöntőbe került: GERENDĀS feat. Dárdai Blanka Senkié című dala, holtversenyben úszott be a Hableány Noémo előadásában és, hogy Legyen másnak is jó, Szabó Leslie szerzeménye. Kállay Saunders András először nevezett magyar nyelvű produkcióval A Dalba. Új művésznevén osztatlan sikert aratott, a legtöbb pontot zsebelte be a zsűritől anevemandras Hazaérek majd című dalával.

Az este közönségkedvence, így az 5. továbbjutó az Áldom lett, amelyben Andelic Jonathan hitbeli meggyőződését énekli meg.

Az adás után Vincze Lilla, a zsűri tagja és az előadók is reflektáltak a show-ban történtekre az M2 Petőfi TV műsorában, A Dal Kulisszában és számtalan érdekességgel szolgáltak a produkciókról. A műsorok 60 napig visszanézhetőek a MédiaKlikk oldalán.

Érdemes követni A Dal 2021 honlapját, valamint FacebookInstagram és YouTube oldalát is, amelyeken extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról és a versenyben lévő dalokról.

A Dal 2021 – március 13-ig szombatonként 19.35-től a Duna Televízió műsorán.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..