home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A Dal 2020 – ők lépnek színpadra az első válogatóban
MTVA
2020.01.30.
LXXV. évf. 4. szám
A Dal 2020 – ők lépnek színpadra az első válogatóban

Tíz produkciót láthatnak a nézők február 1-én 19.35-től A Dal 2020 első élő válogató adásában. A három válogatóból összesen tizennyolc dal jut tovább a két elődöntőbe, az innen továbbjutó nyolc versenyző pedig már a döntőben méreti meg magát, március 7-én.

Az első válogatón az alábbi előadók dalai versenyeznek:

Fatal Error Néma


 

Horus x Marcus ft. Fekete Bori Tiszavirág

 
MurielKávés
 
 
Varga Szabolcs a Pillanat című dalával jutott be A Dal 2020-ba.
Milyen érzés élete első dalszövegét életre kelteni? Az interjúból megtudhatjátok:

 
Zaporozsec Találj rám

 
YA OU Légy valaki másnak

 
Pál Dénes Készen állsz

 
HolyChicks Pillangóhatás

 
Nagy Bogi Maradok

 
Talk2night Veled minden


A dalokat Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napóleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár, Apáti Bence táncművész, publicista, az Operettszínház balettigazgatója, Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere, valamint Pély Barna Artisjus díjas énekes-gitáros-zeneszerző véleményezi majd. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a nézők látják el az ötödik zsűritag szerepét SMS szavazáson keresztül, így aktív részesei lehetnek a dalválasztási folyamatnak. A Duna Televízió és a Duna World nézői Rókusfalvy Lilivel és Fehérvári Gábor Alfréddal, Freddie-vel kereshetik együtt Magyarország legjobb dalát.

Adás után, 21.45-től exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetővel, Forró Bencével és Lolával.

Érdemes követni A Dal 2020 honlapját, valamint Facebook, Instagram és YouTube oldalát is, ahol már az adások előtt megismerkedhetünk az indulókkal. Az oldalakon extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról.

A Dal 2020 – február 1-jétől szombatonként 19.35-től a Duna Televízió és a Duna World műsorán.

A Dal Kulissza – Minden, amit tudni akartál A Dalról – A Dal adása után 21.45-től a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..