home 2024. május 23., Dezső napja
Online előfizetés
96,6 millió dinár a vajdasági vadászat fejlesztésére
2023.07.11.
LXXVIII. évf. 27. szám
96,6 millió dinár a vajdasági vadászat fejlesztésére

A Tartományi Mezőgazdasági, Vízügyi és Erdészeti Titkárság 96,6 millió dinár összértékben 87 kedvezményezettel, köztük vadásztársaságokkal, közvállalatokkal és kereskedelmi társaságokkal 308 szerződést kötött meg.

Az elkülönített forrás a vadállomány és az élőhelyek állapotának javítását, a vadászterületek használóinak felszerelését, egyes vadfajok állapotának megfigyelését, kifejlett fácánok beszerzését, fácánfiókák menedékházának építését, élő fogoly beszerzését szolgálja, valamint vadászati ​létesítmények építésére és rekonstrukciójára, eszközök beszerzésére, ​​támogatási projektek kidolgozására és hasonló célokra használható fel – áll többek között a médiának eljuttatott közleményben.

Fotó: Tartományi Képviselőház

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..