home 2024. május 17., Paszkál napja
Online előfizetés
9. Vajdasági Piknik
2024.04.29.
LXXIX. évf. 17. szám
9. Vajdasági Piknik

Ismét együtt ünnepli vajdasági közösségünk a jó idő megérkeztét, immár kilencedjére szervezzük meg a Vajdasági Pikniket!  Ezúttal is vízpartra invitálunk benneteket, hogy együtt főzzünk, horgásszunk, szórakozzunk a 9.Vajdasági Pikniken, június 1-én, szombaton, az Etyek melletti Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőparkban – adja hírül Simon Vilmos, a Vajdasági Baráti Egyesület elnöke.

A Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark Budapest belvárosától 30 km-re, Göböljárás-pusztán, Etyek és Alcsútdoboz között félúton, festői dombok között, az etyeki Kordai Filmstúdió közvetlen szomszédságában helyezkedik el.  

A Vajdasági Pikniken idén is két diszciplínában hirdetünk versenyt: bográcsfőző versenyt az Arany Fakanál díjért (helyet, tűzifát mi adunk, alapanyagot hozni kell), illetve horgászversenyt. Kérjük, jelentkezzenek a csapatok legkésőbb május 22-ig. Bográcsfőző versenyünk idén is a Pántya Julianna és László Emlékkupa nevet viseli, két alapító tagunk emlékére, akik mindig velünk vannak és lesznek is lélekben.

Versenyen kívül is lehet főzni, grillezni, van rá bőven hely, a gyerekeket idén is kézműves foglalkozások várják. 

Az idei év újdonsága, hogy a gyerekek számára lesz horgászoktatás szakavatott horgász vezetésével (a horgászbotokat, felszerelést az egyesületünk intézi). Ezt előzetesen jelezni kell, mivel korlátozott a helyek száma, érdemes minél előbb befoglalni.

A másik újítás pedig az, hogy idén egy belevaló vajdasági zenekar húzza majd a talpalávalót – szombati ebédhez szól a nóta mottóval –, Bánságból érkezik a törökbecsei Új Fiúk Együttes, akik 10 órától már rázendítenek.  

A részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Aki úgy érzi, támogatná az egyesületet anyagilag is, kérjük tegye meg, mivel minden programot az egyesület költségvetéséből állunk. 

A jelentkezési határidő 2024. május 22-e, a vajdasagibarat@gmail.com címen.

Részletek a www.facebook.com/vajdasagibarat oldalunkon, FB esemény: https://fb.me/e/219hJZOsM

A 7. és 8. Vajdasági Piknik képei: ITT és ITT

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..