home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
76 autós gyermekülést osztottak ki Magyarkanizsán
2022.09.22.
LXXVII. évf. 38. szám
76 autós gyermekülést osztottak ki Magyarkanizsán

Magyarkanizsa önkormányzata idén is pályázatot hirdetett ingyenes biztonsági autós gyermekülések igénylésére kisgyermekes családok számára. Az üléseket már ki is osztották a 76 sikeres pályázónak. A jelenlévők ez alkalommal is előadást hallhattak a Közlekedésbiztonsági Ügynökség munkatársaitól az ülések helyes beszereléséről és használatáról.

Fejsztámer Róbert magyarkanizsai polgármester elmondta, 20 ülést kaptak a köztársasági ügynökségtől, a fennmaradó több mint 50-et pedig az önkormányzat biztosította saját költségvetési eszközeiből. Az üléseket több évig tudják használni a gyerekek, külön anyagi kiadást a családi költségvetésnek nem okoz, hiszen azon kívül, hogy a szülőknek végig kell ülniük egy előadást, semmiféle plusz költségük nincs.

A pályázatot egyébként már negyedik alkalommal írta ki az önkormányzat. Bajtai Balázs, a Magyarkanizsai Községi Közlekedésbiztonsági Tanács titkára hangsúlyozta, a pályázat minden évben nagyon népszerű a szülők körében. Az ülés kétrészes, 9-től 36 kilóig, illetve 120-125 centiméter magasságig alkalmazható.

(Magyarkanizsa Önkormányzata)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..