home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
6 centire a bronztól, 9-re az aranytól
Tóth Tibor
2021.08.03.
LXXVI. évf. 30. szám
6 centire a bronztól, 9-re az aranytól

Ivana Španović érem nélkül maradt a távolugrás döntőjében, miután a második sorozatban elért 691 centiméteres ugrásával a 4. helyen végzett.

A nagybecskereki származású versenyző a legjobb eredménnyel, pontosan 700 centiméteres ugrással került döntőbe, ahol ettől 9 centiméterrel elmaradt. Az aranyérmet 700 centiméterrel a német Malaika Mihambo szerezte meg, a 2. helyen az amerikai Brittney Reese végzett 697 centiméterrel, a dobogó harmadik fokára pedig a nigériai Ese Brume állhatott fel, szintén 697 centiméterrel, gyengébb második legjobb eredménnyel.

Világcsúcs született a férfi 400 gát döntőjében. A norvég Karsten Warholm 45,94-es új világrekorddal szerezte meg az aranyérmet, megjavítva saját, az idén július 1-jén Oslóban futott 46,70-es idejét.

Fotó: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..