home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
51. osztálytalálkozó
2022.01.04.
LXXVI. évf. 52. szám
51. osztálytalálkozó

A szabadkai MESC szakközépiskola EK-32-es osztálya 1971-ben érettségizett.

Az osztályból néhányan azóta is ápolják a kapcsolatot egymással. A kis csoport tervei szerint szeptemberben osztálytalálkozót tartanának. A szervezők örülnének, ha minél több diáktársuk csatlakozna ehhez a szép kezdeményezéshez.

Amióta érettségiztünk, 1971-ben, nagyon sok dolog történt mindenhol és mindenkivel — ezért itt az ideje, hogy összejöjjünk egy találkozóra az 51. évforduló alkalmából. Lehet, egyesek valamilyen okból nem tudnak jelentkezni, de rokonok, ismerősök vagy családtagok is tudnak jelentkezni” — írja Vörös József a közösségi oldalon létrehozott csoportban.

Akit érdekel az összejövetel, keresse a Facebookon létrehozott EK-32-es csoportot vagy Vörös Józsefet (Dodesz) a voros.joseph@gmail.com e-mail-címen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..