home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
3834 fertőzött diák, 23 önkormányzatban lesz kombinált oktatás
(Blic)
2021.10.01.
LXXVI. évf. 39. szám
3834 fertőzött diák, 23 önkormányzatban lesz kombinált oktatás

Közzétették, hogy a jövő héten milyen rend szerint működnek az oktatási intézmények Szerbiában.

Branko Ružić oktatási miniszter bejelentette, sehol sem lesz csak online formában, ugyanis mint mondja, azt állapították meg, hogy az iskolák nem a fertőzés gócpontjai. A legfontosabb, hogy a gyerekek az iskolában legyenek - mondja a miniszter. A második modellt, tehát a fele-fele arányú oktatási rendszert 23 önkormányzat területén használják a jövő héten a középiskolák esetében, egyebek között Belgrádban, Nišben, Kragujevácon. Ami Vajdaságot illeti, Temerinben. A hivatalos adatok szerint egyébként szeptember utolsó hetében a 6 és 18 év közötti fiatalok között 3834 fertőzött volt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..