home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
207 nagycsaládot támogatnak
2023.07.20.
LXXVIII. évf. 29. szám
207 nagycsaládot támogatnak

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke, szerződéseket adott át három és négy gyermekes vajdasági családoknak, akik a lakáskérdésük megoldására, illetve javítására kaptak támogatást.

A 207 család támogatására a tartományi költségvetésből összesen 250 millió dinárt különítettek el. Kilenc család ingatlanvásárlásra fordítja a pénzt, 198 család pedig átalakítja vagy korszerűsíti házát, lakását.

A tartományi kormány 2018-ban népesedéspolitikai intézkedést vezetett be, amely anyagi forrásokat biztosít a többgyermekes családoknak. Ezzel mindazokat szeretnénk ösztönözni, akik nagyobb család mellett döntenek. Eddig 1,055 milliárd dinárt különítettek el erre a célra, ami 904 vajdasági családnak biztosított jobb lakhatási körülményeket.

Szöveg és fotók: A tartományi kormány sajtóirodája

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..