home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
2023-ban is fotózzon a címlapra!
Hét Nap
2023.02.14.
LXXVIII. évf. 6. szám
2023-ban is fotózzon a címlapra!

A Hét Nap szerkesztősége ismét meghirdeti a közkedvelt címlapfotó-pályázatát. Ezúttal is arra invitálunk minden amatőr fotóst, hogy vegye magához fényképezőgépét, mobiltelefonját, és kattintson néhányat.

Sétáljon egyet a környezetében, barangolja be az erdőt, vagy járjon nyitott szemmel saját városa utcáin. És ha olyan fotó születik, amelyet szívesen megmutatna másoknak is — akár a Hét Nap címoldalán —, küldje be szerkesztőségünkbe, a hetnapfoto@gmail.com e-mail-címre.

 

A fényképeket a következő kategóriákban várjuk:

  • Esemény
  • Portré vagy emberek
  • Természeti szépségek
  • Állatok

A képeket háromtagú zsűri értékeli: Tóth Lívia főszerkesztő, Szalai Attila karikaturista és Szerda Zsófia újságíró/fotós.

A fotókat 2023. november közepéig folyamatosan várjuk! Minden hónapban kiválasztunk egy vagy két felvételt, mely a Hét Nap címlapjára kerül, az év végén pedig a legjobb képekből kiállítást szervezünk. Emellett értékes nyeremények is várják a legjobb fotók szerzőit

Kérjük, hogy aki pályázni szeretne, a következő szabályokat vegye figyelembe:

  • A beküldött fotó állókép legyen. A fekvő tájolású fotókat is elfogadjuk, ha vághatóak.
  • A beküldött fotó minimum 3500 pixel magas s arányosan minimum 2500 pixel széles legyen.
  • Címlapra kerülés esetén a kép felső negyedében a Hét Nap logója szerepel, és általában öt írás címét is kiemeljük, így amennyire lehet, a kompozíció megtervezésekor erre is figyeljenek oda a pályázók.
  • A kép mellett küldjék el elérhetőségeiket is: nevet, e-mail-címet, a fotó címét és a kategóriát, melyben nevezni szeretnék.
  • Egy pályázó havonta legfeljebb 10 fotót küldhet be.
  • Kérjük a pályázókat, hogy a fotók tematikája lehetőleg igazodjon az évszakokhoz, az ünnepekhez vagy az év aktuális időszakához.   

A felhívásra a középiskolás korosztálytól kezdődően jelentkezhetnek a fényképezés kedvelői.

A pályázat azonnal indul, a fotókat máris küldhetik az érdeklődők!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..