home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
20 ezer fegyver gyűlt össze
Pannon RTV
2023.05.17.
LXXVIII. évf. 20. szám
20 ezer fegyver gyűlt össze

Már 20 ezer fegyver gyűlt össze az akcióban – jelentette be Aleksandar Vučić a Szerb Haladó Párt elnökségi ülése után megtartott sajtótájékoztatón.

A szerb államfő ismertette, az ülésen megvitatták az ország jelenlegi politikai helyzetét, valamint a május 26-ára beharangozott belgrádi nagygyűlésről és annak üzenetéről is beszéltek, ami, mint mondta, a reményről fog szólni.

A Szerb Haladó Párt új vezetőségét május 27-én Kragujevacon, a tisztújító ülésen választják meg. Ezen arról is döntenek, hogy a párt csatlakozik-e majd a hamarosan megalakuló új mozgalomhoz.

Fotó forrása: Szerbiai Belügyminisztérium

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..