home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
1600. Közbeszéd — Körkapcsolással ünnepelt a Duna hírháttérműsora
MTVA
2014.04.09.
LXIX. évf. 15. szám
1600. Közbeszéd — Körkapcsolással ünnepelt a Duna hírháttérműsora

Kerek műsorszámhoz érkezett a Közbeszéd, a Duna közéleti- politikai-kulturális magazinja. Az 1600. adásba először kapcsolódott be a közmédia négy külhoni stúdiója.

A Közbeszéd hétfői, 1600. adásának vendége Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt. A politikus Süveges Gergő mikrofonja előtt értékelte a 2014. évi magyarországi országgyűlési választás eredményeit, a részvételt, az új választási rendszert. Az adás egyik központi témája a határon túli magyarok első választása, közjogi értelemben a magyar nemzet első egységes fellépése volt. A közmédia történetében először négy kárpát-medencei stúdió is bekapcsolódott a Közbeszédbe. Az adásban a külhoni magyarok képviselői fejtették ki véleményüket a választás eredményéről, a magyarok részvételéről. Pásztor István, a VMSZ elnöke Szabadkáról, Bíró Zsolt, az MPP elnöke Székelyudvarhelyről, Berényi József, az MKP elnöke Dunaszerdahelyről, Toró T. Tibor, az EMNP elnöke Kolozsvárról jelentkezett.

„Az utóbbi évek külhoni műszaki fejlesztései egy adásba fókuszáltak — értékelte a látottakat Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója. — A nézők a képernyőn is igazi nemzetegyesítést láthattak.”

Az érdeklődők a műsort az interneten is megnézhetik:

http://www.mediaklikk.hu/musor/kozbeszed/

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..