home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
150 millió forintra pályázhatnak hazai és határon túli könyvkiadók
2021.11.23.
LXXVI. évf. 46. szám
150 millió forintra pályázhatnak hazai és határon túli könyvkiadók

Nyílt pályázatot hirdet könyvkiadói tevékenységet végző magyarországi és határon túli gazdasági társaság vagy civil szervezet digitalizálási, multimédiás vagy hangoskönyv programjainak támogatására a Petőfi Kulturális Ügynökség Nonprofit Zrt. az Emberi Erőforrások Minisztériumának megbízásából.

A vissza nem térítendő támogatás célja a hazai és Kárpát-medencei kiadók által innovatív és értékteremtő magyar irodalmi, művészeti, kulturális, kritikai, tudományos és tudománynépszerűsítő magyar nyelvű kiadványok és szakmai programok támogatása digitalizálás, multimediális tartalmak, hangoskönyvek gyártása területen.

A pályázat – figyelemmel a változó olvasói szokásokra és a könyvkiadói tevékenységet végzők igényeire – hozzájárulhat a szellemi kulturális örökség és a kortárs művészetek népszerűsítéséhez, a fiatalabb korosztály megszólításához.

Pályázni digitalizálási feladatok (kiadványok e-book formátumokra konvertálása, a könyvkiadó tevékenységéhez kapcsolódó online felület fejlesztése), multimediális tartalomgyártás, valamint hangoskönyvgyártás támogatására lehet.

A felhívás keretében rendelkezésre álló keretösszeg: 150.000.000 Ft.

Igényelhető támogatás: 1.000.000 Ft – 5.000.000 Ft (pályázati díj nincs).

A pályázat beadási határideje: 2022.11.19.–29., megvalósítási időszak: 2021.09.01.–2022. 04.30.

A részletes pályázati kiírás ITT tölthető le, a pénzügyi és elszámolási útmutató ITT, a nyilatkozatok ITT és ITT, az adatvédelmi tájékoztató pedig ITT olvasható. Az általános támogatási feltételekről ITT lehet tájékozódni.

Regisztrációs útmutató ITT.

A pályázat benyújtására az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER), az alábbi linken van lehetőség:  https://eper.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A felhívással kapcsolatban további információ, felvilágosítás: hétfőtől-péntekig 8:00-12:00 óra között Ügyfélszolgálaton kérhető:

Tel.: +36 30 129-2446

E-mail: tamogatas@petofiugynokseg.hu

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..