home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
100 pár edzőcipő
(Tha)
2022.02.05.
LXXVII. évf. 5. szám
100 pár edzőcipő

Az Egy Vérből Vagyunk Alapítvány jótékonysági futóprogramjának eredményeként a Poverello Alapítvány három vajdasági Lurkóháza védenceinek 100 pár ajándék sportcipőt adtak át a hajdújárási Lurkóházban.

Az eseményen mások mellett részt vett  Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, Pirityiné Szabó Judit, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága Délvidéki és Diaszpóra Főosztályának vezetője,  dr. Pásztor Bálint, parlamenti képviselő, Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke, Kern Imre szabadkai alpolgármester, Hajnal Jenő, az MNT elnöke, Gui Angéla, az Egy Vérből  Vagyunk Alapítvány alapító tagja.

A 2022 a cselekvő nemzet éve tematikus esztendő vajdasági nyitóeseményéről szóló beszámolónkat olvassák el a Hét Nap február 9-ei számában. 

Fényképezte: Szalai Attila

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..