home 2024. május 22., Júlia napja
Online előfizetés
Péntek, 2014. Március 28.
16:30
Szaján: Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók Találkozója, 8. nap
Színház
Szaján: Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók Találkozója, 8. nap


Március 28., péntek,
16.30 óra  Fabula Rasa Színjátszó Grund, Szabadka

Tasnádi István: Rovarok (Rendező: Greguss Zalán, Ralbovszki Csaba)

Az előadásról: A Rovarok, amit maga Tasnádi trash-revüként emleget, egy rovarokra írt és emberi jellemzőkkel megtűzdelt csodavilág. A helyszín szemétcity, a szereplők az életharcosai, az ember ellenségei. Akciódús történet szerelemmel, sok humorral, jó zenével. Vigyázat, emberek, a szemét mi magunk vagyunk!
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Március 28., péntek,
19.30 óra  Sturcz József Amatőr Színjátszó Csoport, Bácskertes

Kálmán Imre: Marica grófnő (Rendező: Molnár József, zenei rendező: mgr. Dienes László)

Az előadásról: A Decsényiék ősi birtokán gazdatiszti állást vállal egy Török Béla néven bemutatkozó fiatalember. A magányos, kissé rosszkedvű, de határozott, jó kiállású férfi addigi életét gróf Endrődy-Wittenberg Tasziló néven élte, amíg rokonaival közösen nyakára nemhágott a családi vagyonnak. Minderről mit sem tudva, egy szerelmi csalódástól feldúltan érkezik haza Bécsből a birtok szépséges úrnője, Marica grófnő. Talán konoksága az oka, de a grófkisasszony minden kérőjében hozományvadászt lát, ezért elhatározza, jó időre eltemetkezik a vidéki magány összetört szíveket gyógyító csendjében. Hogy csélcsap kérőit távol tartsa, elhíreszteli, hogy jegyese  lett  egy  Zsupán  Kálmán  nevű — valójában  nem  létező — bárónak.Marica és Török Béla gazdatiszt azonban olthatatlan szenvedéllyel egymásba szeretnek. Egy útjáról eltérített levél, a sohasem volt Zsupán báró váratlan felbukkanása, a segíteni akaró barátok és rokonok kissé összekuszálják az eseményeket, még Marica és Tasziló szerelme is veszélybe sodródik, amikor váratlanul megérkezik Bozsena, Tasziló nénikéje...
Korhatár: Minden korosztályt szívesen látunk!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..