home 2024. május 24., Eszter napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2014. Március 27.
17:30
Szaján: Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók Találkozója, 7. nap
Színház
Szaján: Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók Találkozója, 7. nap

Március 27., csütörtök,
17.30 óra  A Zentai Magyar Kamaraszínház diákszínjátszói

Adrian Mole  (Rendező: Kucsov Borisz és Nešić Máté)

Az előadásról: A kamaszkor életünk egy olyan időszaka, amelyet mindannyian átélünk, megélünk, megtapasztalunk, megszenvedünk, beleőrülünk, sőt néha bele is halunk… Adrian Mole kínszenvedései a kamaszkorba lépés göröngyös és egyben a szabadság kapuit döngető útjának megtapasztalásáv al kezdődnek. Súlyos teherként nehezedik rá a világ… A szerelem... Szüleinek válása... Az önmagával és a környezetével vívott harc... A lázadás… A tudatossággal, a magánnyal és a felelősséggel való szembesülés. Ugye ismerős? Igen, hiszen Adrian Mole mindannyiunk kamaszkora. És nem, Adrian Mole nem csak egy van. Adrian Mole Pandora is (vagy inkább Pandorák is), aki(k) a szerelmi gubancot képviseli(k). AdrianMole volt valamikor Anya és Apa is. Sőt még Sintér, az igazgató is Adrian Mole. A tanárnő… A buszsofőr. Adrian Mole Lucas is, a hű barát. És te is Adrian Mole vagy, kedves olvasó, ki megnézed ezt az előadást…
Korhatár: Minden korosztályt szívesen látunk!

Március 27., csütörtök,
20.00 óra  A Zentai Magyar Kamaraszínház diákszínjátszói (Zsebtársulat)

Föld nélkül (Márai Sándor Füves könyvének felhasználásával) (Rendező: Lőrinc Tímea)

Az előadásról: Előadásunkban öt fiatal mutatkozik be Márai Sándor Füves könyv ének segítségével. A könyv egyes fejezetei és saját írásaik által mesélnek élményeikről, csalódásaikról, vágyaikról, terveikről, azokról a dolgokról, amik zavarják őke t és változtatni szeretnének rajtuk, a döntésképtelenségről, a magatehetetlenségről, a megfelelésről, a betűtésztáról. És ami a legfontosabb, kérdéseket tesznek fel . Maguknak is, a világnak is.
Korhatár: Minden korosztályt szívesen látunk!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..