home 2024. május 22., Júlia napja
Online előfizetés
Szerda, 2014. Március 26.
17:00
Szaján: Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók Találkozója, 6. nap
Színház
Szaján: Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók Találkozója, 6. nap


Március 26., szerda,
17.00 óra Petőfi Sándor Művelödési Egyesület, Tóba

Heltai Jenő: Naftalin (Rendező: Tóth János)

Az előadásról: Terka nagyságos asszony elutazása előtt utolsó szerelmes légyotton fogadja Laboda Pétert, de közben megérkezik a férj, ezért elrejti szerelmét a naftalinszagú szekrényben. A dolgok úgy alakulnak, hogy Terka már nem tudja kiengedni onnan, és elutazik Párizsba, de lelkére köti az anyjának, hogy engedje ki a férfit. Közben a házmester kiadja az üres lakást, mivel nem tudja, hogy Terka apja is itt kívánja fogadni kedvesét. A bérlők kiszabadítják Labodát a szekrényből, közben azonban az idős nagyságos úr kénytelen eldugni a szekrényben kedvesét. Terka anyja nagyon meglepődik, mikor a szekrényből egy hölgy bújik ki. Végül a ravasz házmester megoldja a rejtélyt.
Korhatár: Minden korosztályt szívesen látunk!

Március 26., szerda,
20.00 óra Mara Amatőr Színház , Topolya

Halál a Balkánon (Rendező: Csernik Árpád)

Az előadásról: A balkáni gondolkodásmód, modor, mentalítás már a mi közvetlen környezetünkben is ismert, beszivárgott a mindennapjainkba , így a fővárosi környezetben egy tömbház leírása, ismertetése lakásának helyiségében, a zárt térben játszódó történet nemtükröz távoli világképet. Egy belgrádi zeneszerző önkezével vet véget az életének. Az ezt követő események megtekintése után keserédes szájízzel távozik a vígjáték nézője a színházból.
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..