home 2023. december 11., Árpád napja
Online előfizetés
Kedd, 2014. Március 25.
17:00
Szaján: Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók Találkozója, 5. nap
Színház
Szaján: Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók Találkozója, 5. nap

Március 25., kedd,
17.00 óra  Testvériség-egység Művelődési Egyesület, Kisorosz

Kiss Csaba: Világtalanok (Rendező: Lőrik Gizella)

Az előadásról: A darab szereplői, a munkanélküli, alkoholista apa és vak fia, illetve a közelebbről meg nem nevezett Otthon lakói, Ibolya és Erika – a társadalom peremvidékén élnek, s alig van esélyük arra, hogy e létből egyénileg vagy összekapaszkodva felemelkedjenek. Nekik azonban van sorsuk, nem úgy, mint Gyuszinak, az Apa vállalkozófiának, illetve Máriának, az Otthon vezetőjének. Szociális érzékük hiányzik. Talán a körülöttük olyan radikálisan változó világ az oka annak, hogy egyre nehezebben ismerik fel, különböztetik meg a jót a rossztól.
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Március 25., kedd,
20.00 óra   Németh László Magyar Művelődési Egyesület, Nemesmilitics

Fejér István – Kéri Ferenc: Az Alkohol Öl (Rendező: Litvai Karolina)

Az előadásról: Aladár az alkohol rabja, és ez nagy gondot jelent a családjának. Felesége, Lenke szereti, de már ő is megsokallja viselkedését, mamája pedig kihasznál minden alkalmat, hogy megalázza őt. Barátja, Fülöp doktor felajánl egy lehetőséget, hogyanszoktathatják le Aladárt az alkoholról. Ajánlatának célja Aladárnál mély lelki megrázkódtatást elérni, amit egy komédia segítségével valósítanak meg azt játszva, hogy Aladár meghalt, megölte az alkohol, és az é let megy nélküle tovább… Hogy ezt miként oldják meg, megtudhatják előadásunkból!
Korhatár: Minden korosztályt szívesen látunk!

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..