home 2024. május 24., Eszter napja
Online előfizetés
Hétfő, 2014. Március 24.
17:00
Szaján: Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók Találkozója, 4. nap
Színház
Szaján: Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók Találkozója, 4. nap

Március 24., hétfő,
17.00 óra  Madách Amatőr Színház, Ifjúsági Pódium, Nagybecskerek

Lénárd Róbert: Éjféltájt (Rendező: Jenovay Lajos)

Az előadásról: Furcsa alakok gyülekeznek éjjel a temetőben, legalábbis első ránézésre, de a nem mindennapi vígjáték cselekményének a lefolyása talán mást is igazolhat. Furcsa vagymindennapi alakok gyülekező helye e a temető éjnek idején? Erre ad választ Lénárd Róbert egyfelvonásos vígjátéka.
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott

Március 24., hétfő,
20.00 óra  Adai Színtársulat

Garaczi László: Ovibrader (Rendező: Krizsán Szilvia)

Az előadásról: Vajon mi okozza a férfi vesztét? Artu és Trípió? A kedves mama? A nők? A nagy mellek? Esetleg mindez együtt? Vagy valami egészen más? Az Adai SzíntársulatOvibrader című előadásának főhősét az aggódó anyuka kérésére egy progresszív hipnózist alkalmazó csodapszichológus veszi kezelésbe, aki a főhős által bejárandó életút legfontosabb állomásainak megelevenítésével próbál választ találni a feltett kérdésekre. Hogy sikerül-eneki? Kiderül a különleges hangulatú előadás megtekintése során! Az Ovibrader című előadás alaptörténete szerint a darab főhősét, Fábián Pétert aggódóanyukája kérésére egy progresszív hipnózist alkalmazó pszichológus, dr. Keve veszi kezelésbe, aki a főhős által bejárandó életút legfontosabb állomásainak megelevenítésével próbál vá laszt találni az aggodalomra okot adó kérdésekre. Mindeközben a nézők tanúi lehetnek Fábián Péter élete legmeghatározóbb történéseinek a születéstől kezdve az óvodaiélményeken, a szerelmeken, a munkahelyi sikereken és a családi tragédiákon át egészen a halálig, valamint annak is, hogyan jut el a pszichológus a fiú problémáit kiváltó okok megszüntetéséig.
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!Szaján: Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók Találkozója, 3. nap

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..