home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Szombat, 2013. Szeptember 07.
--:--
Fiatal Néprajzkutatók és Kulturális Antropológusok VII. Konferenciája
Tanácskozás
Fiatal Néprajzkutatók és Kulturális Antropológusok VII. Konferenciája

A fiatal néprajzkutatókat és antropológusokat tömörítő konferencia a kezdetektől fogva azokat a kutatásokat kívánja bemutatni, amelyek Vajdaság területén az ifjú kutatók körében folynak. A rendezvény a fiatal néprajzkutatók eredményeinek ismertetését, valamint szakmai kapcsolatok építését tűzte ki célul. A konferencián elhangzó előadások konkrét témáját nem kívánjuk behatárolni, s a néprajzi és antropológiai előadásokon kívül várjuk a történelmi, művelődéstörténeti tárgykörben íródott előadásokat is.
Az előadások időtartama legfeljebb 20 perc lehet.
A konferencia helyszíne a Topolyai Múzeum épülete (Kray-kastély), ahova már az előző nap (szeptember 6.) estéjétől várjuk a távolabbról érkezőket. Szállást, útiköltséget és étkezést biztosítunk.
Konferenciánk kapcsolódik a Topolya-napok rendezvénysorozathoz, s mivel a programok kialakulóban vannak, ezért a kísérőrendezvényekről a jelentkezőknek egy későbbi időpontban küldünk részletes tájékoztatót.
Kérjük, hogy részvételi szándékát, elérhetőségét, valamint előadásának címét legkésőbb augusztus 1-jéig jelezze. (Tájékoztasson bennünket arról is, ha csak hallgatóként kíván részt venni a konferencián).
E-mail: aszoke@sszoke.com
Postacím: 24321 Mali Idjoš (Kishegyes), József Attila u. 39., SRBIJA (Szerbia)
Tel. + 381–24–730–430
Mobil: 063/8–903-590
(külföldről: +381-63–8–903-590)

A Kiss Lajos Néprajzi Társaság nevében:
Dr. Szőke Anna elnök

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..