home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Új elnök és elnökség
B. T.
2013.04.24.
LXVIII. évf. 17. szám

Tisztújítást tartottak a VMSZ muzslyai Női Fórumában, új elnököt, alelnököt, valamint elnökségi tagokat választottak.
A leköszönő elnökség beszámolt az elmúlt négyévi tevékenységről: az alsós diákok számára megszervezett hétvégi pótoktatásról, a ruha- és tanszerosztásról a rászoruló családok gyermekeinek, a húsvéti és karácsonyi ajándékcsomagokról, a hagyományos sportnapokról.

Az ülés folytatásában Vidrács Krisztina osztálytanítót, a helyi tanács tagját elnöknek, Sörös Teodórát pedig alelnöknek választották meg. Az elnökség tagja lett még Barna Mária, Csíkos Anna, Gera Erzsébet, Sofrankó Teréz és Győri Csilla.
Vidrács Krisztina elmondta: a legnagyobb hangsúlyt az elkövetkező időszakban is a jótékonysági akciókra helyezik, és nők számára képzéseket, hagyományőrző előadásokat és megmozdulásokat is szerveznek. Mivel fontosnak tartják a falu tisztaságát, ezért több ízben szeretnének takarítási, falucsinosítási akciókat szervezni.

Tisztújítás volt a VMSZ muzslyai Ifjúsági Fórumában is. Az új elnök Borbély Tivadar újságíró, rádiós műsorvezető, a helyi tanács tagja lett, az elnökségbe Bakos Árpád (alelnök), Mészáros Krisztina, Vidrács Krisztina és ifj. Palatinus János került be.

Az elkövetkező időszakban a humánus megmozdulásokon és takarítási, szépítési akciókon kívül szervezni szeretnének esti beszélgetéseket, melyeken leginkább az ifjúságot érintő témákról (munkalehetőségek, hogyan kell életrajzot írni stb.) esne szó.

Természetesen fontos a fiatalok szórakozási lehetőségének a biztosítása is, ezért kéthavonta bulikat, jótékonysági bálokat is kívánnak szervezni, illetve a nyár folyamán egy nagyobb méretű focitornát vagy kerékpárversenyt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..