home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Zúzott kő a határútra
(T. T.)
2011.08.10.
LXVI. évf. 32. szám
Zúzott kő a határútra

Nyilas Mihály polgármester és dr. Bimbó Mihály alpolgármester megtekintették a munkálatokat - Szabó Attila felvételeA magyarkanizsai községi önkormányzat képviselői megtekintették a város határában felújított Szabadkai út egy részét. A munkálatok helyszínén Nyilas Mihály, Magyarkanizsa közs...

Nyilas Mihály polgármester és dr. Bimbó Mihály alpolgármester megtekintették a munkálatokat - Szabó Attila felvétele

A magyarkanizsai községi önkormányzat képviselői megtekintették a város határában felújított Szabadkai út egy részét. A munkálatok helyszínén Nyilas Mihály, Magyarkanizsa község polgármestere rögtönzött sajtótájékoztatón elmondta, hogy 920 méter hosszúságban zúzott kő került az útra, a munkálatokat a szabadkai Voj-put vállalat végezte.
- Nagyon fontos beruházásról van szó, mellyel három legyet ütöttünk egy csapásra. Az itt levő tanyák lakói számára így könnyebb a városba jutás, az időjárástól függetlenül könnyebben megközelíthetik földjeiket, és könnyebben megközelíthető a több száz éve működő Csodakút is, ami a magyarkanizsai Gyógyfürdő eredeti forrása, s amely hamarosan turisztikai nevezetességgé válhat - mondta a polgármester.
Az 1 millió 900 ezer dináros beruházást a községi költségvetésből pénzelték, az állami földek bérbeadásából befolyt összegből. Pillanatnyilag az esővíz-levezető csatornák és a szükséges átereszek kiépítése folyik, és hamarosan befejeződik.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..