home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Zeneiskolai fejlesztés Adán
Lajkó Szilvia
2016.10.13.
LXXI. évf. 41. szám
Zeneiskolai fejlesztés Adán

Az adai Bartók Béla Alsófokú Zeneoktatási és Nevelési Iskola hangszereket, az Allegro Egyesület pedig mixpultot vásárolt a Tartományi Oktatási, Közigazgatási és Nemzeti Közösségi Titkárság pályázati támogatásából.

Bács Annamária, az intézmény igazgatónője köszönetet mondott a fejlesztés megvalósulásáért, és megemlítette, hogy a zeneiskolában régóta nem tudtak hangszert vásárolni. Az új Yamaha klarinét és fuvola nagyon sokat segít, mert az intézmény hangszerei jórészt elavult állapotban vannak, a gyerekek viszont nagyobb kedvvel játszanak jó hangszeren.

A mixpult a hangversenyek hangosítását szolgálja, és nagy segítség a szólóénekesek számára terepi koncerteken is. A zeneiskola és az Allegro Egyesület, Bács Annamária igazgatónő, illetve Koncz Éva elnök által szoros együttműködést ápol, hiszen az egyesület tagjai a zenede dolgozói is. Szerintük az intézmények fenntartásához elengedhetetlen az együttműködés.


A Bartók Béla Alsófokú Zeneoktatási és Nevelési Iskola felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..