home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Viccek innen-onnan
2020.10.26.
LXXV. évf. 43. szám
Viccek innen-onnan

Kovács panaszkodik:

— Doktor úr, azt hiszem, új szemüvegre lenne szükségem.

— Az biztos, mert ez egy hentesüzlet!

A bárban egy férfi észrevesz egy mutatós nőt, akin testhezálló nadrág van. Ahogy nézegeti, azt is észreveszi, hogy a nadrágon se gomb, se cipzár nincsen. Addig furdalja a kíváncsiság, amíg össze nem szedi a bátorságát, és oda nem megy a nőhöz:

— Bocsánat, hölgyem, de hadd kérdezzem már meg: hogyan lehet bejutni egy ilyen nadrágba?

A nő végigméri:

— Nos, először is talán hívjon meg egy italra…

Fricska-galéria


Marco Rossi, a magyar labdarógó-válogatott szövetségi kapitánya (Szalai Attila rajza)
 

Kovács elhatározza, hogy fájó könyökét megmutatja egy orvosnak. Elmondja tervét a haverjának, aki ezt javasolja neki:

— Ne menj orvoshoz, nem tudnak azok semmit. A sarki gyógyszertárba hoztak a múltkor egy számítógépet, beraksz az egyik nyílásába egy kis vizeletmintát, bedobsz 1000 dinárt, és hamarabb megmondja, mi bajod, mint akármelyik orvos.

Kovács úgy gondolja, semmit sem veszíthet, így másnap visz egy kis pohárban vizeletmintát, és bedobja a pénzt. A gép elkezd villogni, majd egy kis idő múlva kinyomtat egy kis cédulát a következő diagnózissal: „Önnek meghúzódtak az ízületei. Áztassa a könyökét meleg vízben, kerülje a nehéz munkát, két héten belül rendbe jön.”

Kovács nagyon elcsodálkozik, majd kitalálja, hogy tesz egy próbát, nem becsapás-e az egész. Készít egy keveréket csapvízből, kutyapisiből, majd hozzáönti a lánya és a felesége vizeletmintáit. Visszamegy a géphez, behelyezi az üvegcsét, bedobja az 1000 dinárt. A gép elkezd villogni, majd kinyomtatja a diagnózist: „A csapvíz önöknél túl kemény, használjon vízlágyítót. A kutyája gyűrűsféreggel fertőzött, adjon neki féregtelenítő gyógyszert. A lánya drogozik, vigye el egy elvonókúrára. A felesége terhes, de a gyerek nem az öné. Keressen egy jó ügyvédet…”

 

Egy család új hűtőszekrényt vett. A régit kitették a ház elé, és ráírták: „Akinek kell, ingyen elviheti.” A kiselejtezett hűtő még három nap múlva is ott állt, senki rá sem nézett. A férj ekkor gondolt egyet, és kicserélte rajta a feliratot: „Eladó 5000 dinárért.”

Még aznap éjjel ellopták…

 

Három professzor megbeszéli, hogy kipróbálnak egy nudistastrandot. Vígan napozgatnak, újságot olvasnak, amikor ijedten felkiált az egyik:

— Ajaj! Itt jön Molnárné a fizika tanszékről!

Mindhárman felugranak, ketten az ágyékuk elé teszik az újságot, a harmadik professzor viszont a fejére. Üdvözlik Molnárnét, majd miután távozott, megkérdik a harmadiktól:

— Te hogyhogy a fejedre tetted az újságot?

— Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem általában az arcomról ismernek meg…

 

Az orosz és az amerikai elnök elmegy egy jóshoz. Megkérdezi az amerikai, hogy mi lesz az USA sorsa húsz év múlva. A jós azt mondja:

— Pontosan nem látom, de egy vörös zászló lebeg a Fehér Ház tetején.

Az orosz elnök megörül ennek, és ő is megkérdi, hogy mi lesz Oroszországgal.

— Azt sem láthatom pontosan, de a Kreml tetején is egy vörös zászló lebeg, és van alatta egy szöveg — feleli a jós.

— És mi az a szöveg? — kérdezi az orosz.

— Azt sajnos nem tudom kibetűzni, mert kínaiul van…

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..