home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Tömeges volt a nyári oratórium
(k-ko)
2013.07.17.
LXVIII. évf. 29. szám

Az idén Erzsébetlakon és Muzslyán is volt nyári oratórium.

Az erzsébetlaki megmozdulás mintegy 50, a muzslyai pedig 130 gyereket vonzott — mondta Kalapis Sztoján atya, az oratórium fő szervezője. A gyerekek kézműves foglalkozását, szórakoztatását 21 segítő vállalta magára Muzslyán.
Arról is szó esett, hogy a gyerekek milyen szerepet töltöttek be a Szentírásban, illetve hogyan nyilvánul meg jelenlétük a Bibliában. A harmadikos és negyedikes diákok jeleneteket készítettek el, így minden napra jutott egy-egy bemutató. Ezenkívül a műhelymunkából is kivehették a részüket: volt bolyhozás, karkötőkészítés, tűzírás, de azok sem unatkoztak, akik táncolni, énekelni szeretnek. Természetesen a délutáni órákban a legtöbb idő mégis a játékra jutott.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..